Låna pengar hos Lunar

Att ansöka om ett lån hos Lunar är ingen komplicerad process. Du fyller bekvämt i dina uppgifter samt önskat lånebelopp och får svar direkt. Ansökan tar 2 minuter och sker helt digitalt med hjälp av BankID. Du kan låna från 20 000 SEK upp till 300 000 SEK.

  • Smarta privatlån med schyssta villkor.
  • Ansök på två minuter. Få svar direkt.
  • Sänk räntan ytterligare med Rewards.

Låna pengar utan säkerhet med låg ränta och bra villkor


Hos Lunar kan du söka lån utan säkerhet med låg ränta och bra villkor. Anledningen till att vi kan erbjuda så låga räntor är för att vi har tagit bort onödiga mellanhänder. Storbankerna är en sådan traditionell mellanhand vilka har som syfte att tjäna så mycket pengar som möjligt på skillnaden i kostnad för in- och utlåning. Hos Lunar lånar du istället av privatpersoner som har satt in sina pengar via investeringsfunktionen på plattformen.

Den enda avgiften Lunar tar ut är en serviceavgift för att förmedla investerarnas pengar till låntagarna. Därför blir det billigare för dig som tar ett lån – smartare ekonomi tillsammans helt enkelt! Lojalitetsprogrammet Rewards är ett annat exempel på hur vi tar extra väl hand om våra kunder. När du betalar dina räkningar i tid erhåller du poäng. När du har samlat tillräckligt med poäng når du en ny nivå och kan sänka din ränta.